Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Italiano per medici

Könyv
Ár 5 800 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788886440691

5 800 Ft

„Italiano per specialisti” sorozat

Az Italiano per specialisti sorozat az Alma Edizioni szaknyelvi oktatásnak szentelt kiadványa. A kiadvány kötetei olyan tanulóknak, kutatóknak és az adott szakma képviselőinek készültek, akiknek munkájuk során szükségük van az olasz nyelv használatára.

A könyvek olyan szövegeket, feladatokat és gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a szaknyelvre jellemző szókincs és nyelvtani szerkezetek elsajátítását.

A könyv egyesíti a tudományos és módszertani szigort azzal az igénnyel, hogy a gyakran bonyolult és összetett témák tanulását élvezetesebbé tegye.

Ezért a sorozat kötetei olyan megközelítést alkalmaznak, amelyek segítenek megteremteni a nyugodt tanuláshoz szükséges környezetet, és motiváló gyakorlatokkal felkeltik a tanulók érdeklődését.

A könyv egyszerű és világos felépítésének köszönhetően önálló tanulásra is alkalmas.

Italiano per medici

Az Italiano per medici leckéi az orvosi életben gyakran előforduló témaköröket taglalják (kórház, orvosi műszerek, emberi test, vérkeringés, emésztőrendszer, csontváz, idegrendszer, stb).

A könyv, amely egy szakszavakból álló szószedetet és megoldókulcsot is tartalmaz, a középfokú nyelvismerettel (B1) rendelkező tanulók számára készült.

 

A kategória hasonló termékei

Könyv

Italiano per giuristi

5 800 Ft

Könyv

Affare fatto! - Libro dello Studente ed eserciziario +CD audio

6 600 Ft

Könyv

Nuovo italiano nel turismo

8 000 Ft