Egyéni nyelvtanfolyam

Egyéni nyelvtanfolyam

“Több helyen is tanultam már olaszul, de legjobban a Studio Italia tetszik...”
Horváth Krisztina, 28 év

Magánórák - egyéni vagy kiscsoportos tanulás a Studio Italiánál!


Kinek ajánljuk?

Szeretnél olaszul tanulni, de speciális az időbeosztásod? Szeretnéd, ha a tanár csak rád figyelne, amit egy csoportos oktatás keretein belül nem tudnál megkapni? Akkor az egyéni vagy kiscsoportos tanulást neked találtuk ki.

Egyéni tanfolyam (1-2 fő részére)

Folyamatosan szeretnél olasz nyelvet tanulni? Vagy egy gyors felzárkóztató korrepetálásra van szükséged? Esetleg állásinterjúra szeretnél felkészülni? A Studio Italia biztosítja a célodnak megfelelő olasznyelv-tanárt.
Az egyéni vagy kiscsoportos órák egyik előnye, hogy a tanítás rendjét, gyakoriságát, időpontját ti határozzátok meg, a tanárral egyeztetve, míg a csoportos tanfolyamoknál az iskola által kijelölt időpontokból lehet választani.
Ha bizonytalan vagy a tudásod szintjével kapcsolatban, kérd ingyenes képzési tanácsadásunkat vagy szintfelmérésünket! Segítünk választani még a szerződés megkötése előtt.

Időtartam

1 szint elvégzése tapasztalataink alapján min. 30 tanóra.

Milyen oktatási módszert alkalmazunk?


Egyéni olasznyelv-tanfolyamainkon kimondottan neked, személyre szabottan állítjuk össze az oktatási programunkat. Így azt tanulhatod, amire a leginkább szükséged van.

Az oktatási forma előnyei

• Egyéni tempóban haladhatsz, amelynek hatékonysága akár többszöröse is lehet a csoportos nyelvtanulásnak.
• Kiegészítheted vele a csoportos nyelvtanfolyamon tanultakat speciális szaknyelvi ismeretekkel.
• Nyelvtanfolyamaink óráinak rendjét, gyakoriságát, időpontját Te határozhatod meg.
 
A kiscsoportos vagy egyéni oktatásra berendezett tantermeken kívül könyvtár és médiatár áll a rendelkezésedre.
A tanórákat fakultatív szabadidős programok egészítik ki, pl.: főzőtanfolyamokat, országismereti előadásokat, zenei esteket, filmesteket tartunk, amelyeken te is részt vehetsz.
Természetesen ezek a programok is olasz nyelven zajlanak, tehát „játszva” sajátíthatod el egy-egy terület szókincsét, nyelvezetét.