Spanyol nyelvtanfolyam olaszosoknak

Spanyol nyelvtanfolyam olaszosoknak

Miért érdemes egy olaszosnak spanyolul tanulnia?
Mert az újlatin nyelvcsaládban a spanyol és az olasz az egymáshoz legközelebb álló nyelvek. A mondattan hasonló, szinte azonos, a szavaknak pedig közel 60-70%-a megegyezik, ezért aztán egy képzett olaszos minden további nélkül el tud olvasni és meg tud érteni egy spanyol szöveget, akár minden előtanulmány nélkül is, mint ahogy egy spanyolul tudó is képes erre az olasz esetében.

Mit kínálunk?
A Studio Italia kifejezetten olaszosoknak meghirdetett nyelvi programjának keretein belül a résztvevők a spanyol nyelvet a már meglévő olasz nyelvtudásukra alapozva és azt felhasználva sajátíthatják el.

Hogyan épül fel a program?
A program 5 nyelvtanfolyamból áll, a nyelvtanfolyamok 48 órás egységekre vannak felosztva.
A tanfolyam díja 96.000 Ft.
Az első tanfolyamot februárban indítjuk, 2x2-es ütemezésben, tehát a 48 órás kurzus 12 hétig fog tartani.
A pontos órarendet a jelentkezőkkel egyeztetjük.
Választható időpontok: hétfő-szerda 18:30-20:00 VAGY kedd-csütörtök 16:50-18:20

Mi a program célja?
Fontos, hogy mind az 5 kurzust el kell végezni, hiszen csak így lehet elérni a program célját: a spanyol B2 szintű nyelvtudás megszerzését.

Hogyan lehet jelentkezni?
Várjuk jelentkezésüket az info@studioitalia.hu e-mail-címen. További információt a 06-1-319-9039-es telefonszámon kérhetnek.

Miért érdemes spanyolul tanulni?
Mert a spanyol a világ második nyelve az anyanyelvi beszélők számát tekintve, összesen öt kontinens 21 országában hivatalos, és ha a beszélők összlétszámát tekintjük – a nyelvtudás szintjétől függetlenül –, a spanyol 591 millió beszélővel a harmadik nyelv a világon a kínai és az angol után. A globalizáció, valamint az elmúlt években, főleg a világjárvány idején tapasztalt digitalizáció mind a személyes, mind a tudományos, mind a munkahelyi szférában megerősítette a spanyol szerepét.*(*https://eduline.hu/nyelvtanulas/20220519_spanyol_nyelv_miert_erdemes_spanyolul_tanulni)