Szintfelmérés

Szintfelmérés

Szintfelmérés, képzési tanácsadás
 
Ezt a szolgáltatást iskolánk minden érdeklődő (leendő hallgató) számára díjmentesen nyújtja. A tanácsadást diplomás tanáraink végzik, akik kellően tájékozottak az Iskola nyújtotta képzési lehetőségekről, és megfelelő módon, helytálló információkkal tudják segíteni az érdeklődőket döntéshozatalukban.
 
A szintfelmérés menete
 
A képzési tanácsadás írásbeli és/vagy szóbeli igényfelméréssel kezdődik: a tanárok felmérik többek között, hogy miért, milyen célból és mit szeretne tanulni a jelentkező, honnan hová kíván eljutni, mennyi idő áll rendelkezésére, milyen típusú nyelvtudásra van szüksége, milyen adottságai vannak, milyen alkatú tanulónak ismeri magát. A részletes személyes beszélgetés során pontosításra kerülnek az igények, majd a konkrét lehetőségeket ajánlva eldöntésre kerül, hogy milyen képzés felel meg az érdeklődőnek. 
 
Elvégezzük a szintfelmérést, ami alapján egyértelműen meghatározható, hogy mikor, milyen beosztású, intenzitású, óraszámú, szintű, tananyagú nyelvi képzésben tud részt venni iskolánkban. Ezt követően kerülhet sor a beiratkozásra és a képzési szerződés megkötésére. Várjuk minden érdeklődő jelentkezését.
 
Kérjen időpontot szintfelmérésre az alábbi elérhetőségeinken:
 
info@studioitalia.hu
+36 1 319 9039, 319 9054 /101-es mellék