Tanfolyamtípusok

Tanfolyamtípusok

Általános nyelvtanfolyamok

Most kezded az olasz nyelvvel való ismerkedést, vagy már van egy nyelvvizsgád, de magasabb célt tűztél ki magad elé? Ha kezdő vagy, vagy már haladóként fejlődni szeretnél, általános tanfolyamaink közt megtalálod a számodra megfelelőt.

Nyelvvizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok

Tudásod már olyan szintre ért, hogy eljött az ideje nyelvvizsgát tenni? CILS, ORIGO, BME, BGE olasz nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamainkon végigvesszük a vizsgákon előforduló témákat, tipikus írásbeli és szóbeli feladatokat. A legtöbb nyelvtanuló a szóbeli vizsgától jobban tart, mint az írásbelitől, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szóbeli páros feladatokra, szituációs gyakorlatokra.

Speciális készségfejlesztő nyelvtanfolyamok

Ha szeretnél egy-egy készség fejlesztésére összpontosítva tanulni, válaszd speciális tanfolyamainkat, amelyek segítenek a kommunikáció fejlesztésében, a szókincs bővítésében, a nyelvtudás szinten tartásában és a nyelvtan rendszerezésében.

Állásinterjúra felkészítő nyelvtanfolyam

Manapság általános, hogy az állásinterjú egy ponton átvált, vagy eleve idegen nyelven folyik. Ha Te is tartasz ettől a megmérettetésről, a témában jártas tanáraink magabiztos tudással vérteznek fel és alaposan begyakorolják veled a felmerülő kérdéseket és válaszokat. Olasz nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled megírására is megtanítanak.

Egyetemi vizsgára felkészítő nyelvtanfolyamok

Ha egyetemi, főiskolai vizsgára, szakdolgozatod megvédésére készülsz olasz nyelven, tapasztalt tanáraink segítenek neked a felmerülő helyzetek begyakorlásában és a szaknyelv, szakmai szókincs fejlesztésében. Van elég izgulnivalód az egyetemi vizsga előtt, a nyelvtudásod ne legyen az okok között! Szerezz rutint és légy magabiztos, segítünk!

Szaknyelvi tanfolyamok

Egy speciális szakmában vagy üzletágban használnád nyelvtudásodat? Legyen az irodai kommunikáció, tolmácsolás-fordítás, üzleti, ingatlan, kereskedelmi, vendéglátó, jogi, műszaki, idegenforgalmi vagy orvosi (ápolónőknek speciális módszer) terület, a szakkifejezések, szakmai szókincs és kommunikáció fejlesztésére összpontosító képzéseinkkel állunk rendelkezésedre.