Jelentkezés külföldi nyelvtanfolyamra

Jelentkezés külföldi nyelvtanfolyamra

Hogyan lehet olaszországi nyelvtanfolyamra jelentkezni?

  • Válaszd ki kedvenc városodat, az olasz tanfolyamot és időpontot, valamint a szállás típusát. Az időpont, a szállás kiválasztásában és a kiutazásban segítünk, keress minket bizalommal!
  • Foglald le e-mailen vagy személyesen a választott utat. A külföldi nyelvtanfolyamról és a szállásról utazási szerződést fogunk kötni veled miután a partneriskola visszaigazolta a jelentkezésed.
  • A teljes összeg befizetése több részletben történik, jelentkezéskor 40 %-ot szoktunk kérni, a hátralékot 30 nappal indulás előtt. 
  • A tanfolyam kezdete előtt egy héttel küldjük ki a tanfolyam és a szállás igénybevételére jogosító vouchert.
 
Ennyi az egész - a nyelvtanulás külföldön nemcsak a létező leghatékonyabb tanulási módszer, de egyszerű is!

Személyesen is adunk felvilágosítást a STUDIO ITALIA Titkárságán, vagy a +361 319 90 39-es telefonszámon, valamint az info@studioitalia.hu e-mail címen.

1. lépés:

Tanfolyam, szálláshely, időpont, szolgáltatások kiválasztása: utasaink egyedi szempontjait figyelembe véve tanácsokat adunk az igényeikhez leginkább megfelelő külföldi nyelvtanfolyam és szállás típusának kiválasztásában. 
Az időpontnál figyelembe vesszük, hogy az olasz nemzeti ünnepeken az iskolák zárva tartanak, de mindig bepótolják az elmaradt tanórákat. 
 
2. lépés:
A foglalás: megrendelését e-mailen vagy személyesen irodánkon keresztül is leadhatod. 
 
3. lépés: 
Utazási szerződés megkötése: Hallgatóink biztonságát a minden foglaláskor megkötésre kerülő utazási szerződéssel garantáljuk. Foglaláskor a részvételi díj 40%-át, valamint a 20.000 Ft-os adminisztrációs díjat kérjük befizetni az alábbi módon: készpénz, bankkártya, átutalás.
 
4. lépés: 
Biztosítás megkötése. A részvételi díjak – erre történő utalás hiányában - utasbiztosítást nem tartalmaznak. Utasainknak javasoljuk az E-111-es sürgősségi ellátás igénybevételére jogosító dokumentum kiváltása mellett kiegészítő poggyász- és balesetbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás megkötését. A biztosítást egyénileg tudják megkötni.
 
5. lépés: 
Voucherek átvétele. A részvételi díj befizetését követően utasaink a megrendelt szolgáltatásokról vouchereket (igazolás) kapnak, mely a külföldi partner felé igazolja, hogy jogosultak a szolgáltatások (tanfolyam, szállás) igénybevételére. A  magyar nyelvű visszaigazolásokat, amely a szálláshely pontos címét is tartalmazza, az utazás megkezdése előtti héten küldjük ki a jelentkezőknek. 
 
Nyelvtanfolyam külföldön - a gyors tanulásért és a jó kiejtés elsajátításáért!