Megrendelés menete

Témakörönként csoportosítottuk azokat a kérdéseket, melyekkel leggyakrabban fordulnak ügyfélszolgálatunkhoz magánszemélyek, iskolák, viszonteladók. Bízunk benne, hogy válaszainkkal megkönnyítjük Önnek a vásárlást.
 

I. MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

1. Hogyan rendelhetek könyvet?

Könyvrendelését az internetes Könyvesboltunkon keresztül küldheti el a legegyszerűbben, ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálnia magát oldalunkon. Megrendelését GLS csomagküldő szolgálattal, utánvéttel teljesítjük, melynek költsége 2.800 Ft. Átutalásos fizetési módnál a szállítás díja 1.990 Ft.
 
A kért könyveket a megrendeléstől számított 3 napon belül megkapja.
 

2. Személyesen, hol vásárolhatóak meg, valamint hol tekinthetőek meg a STUDIO ITALIA által forgalmazott kiadványok?

Kiadványainkat minden hétfőtől csütörtökig 9.00 és 17.30 óra, pénteken 9.00 és 17.00 óra között a STUDIO ITALIA belvárosi könyvesboltjában tekintheti meg, és vásárolhatja meg. (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. )
 

3. Fizethetek-e bankkártyával a Könyvesboltban? 

Igen, természetesen van lehetőség kártyás fizetésre.
 

II. VISZONTELADÓKNAK

1. Hogyan tájékozódhatok a STUDIO ITALIA által forgalmazott kiadványokkal kapcsolatban? 

Kérésére katalógust és prospektust küldünk kiadványainkról.
 

2. Hogyan léphetek a STUDIO ITALIA-val közvetlenül kapcsolatba? 

Könyvkereskedésünkkel köthet közvetlenül szerződést. Ennek feltételeiről kérjük, keresse Komócsin Balázst a konyv@studioitalia.hu e-mail címen vagy a (06 1) 319 90 39-es telefonszámon.
 

3. Hány nappal az elszállítás előtt küldjem el rendelésem? 

Nagyobb (kb. 30 db könyv) megrendelés esetén legalább két nappal az elszállítás előtt kérjük rendelését megküldeni részünkre e-mailen vagy faxon.
 

4. Milyen adatokat kell feltüntetnem a rendelésemen? 

Kérjük, tüntesse fel rendelésén a megrendelő cég nevét, számlázási, szállítási és/vagy postázási címét, a cég adószámát, e-mail címét valamint az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát, ill. iskolai megrendelés esetén a rendelő iskola adatait.
 

5. Fizetési feltételek 

A fizetés az előzetesen kötött szerződésben foglalt módon és határidővel kell, hogy történjen. Ezzel kapcsolatban Komócsin Balázs tud bővebb tájékoztatást adni Önnek. Elérhetősége: konyv@studioitalia.hu; (06 1) 319 90 39.
 

6. Szállítás módja 

Kérjük, a megrendelésén mindig tüntesse fel az átvétel, szállítás módját (személyes átvétel, posta, kiszállítás).
 
A Studio Italia Kft. az Ön által megrendelt könyveket GLS csomagküldő szolgálattal küldi, melynek költsége (1.990 Ft utalás és 2.800 Ft utánvét esetén) mindig a megrendelőt terheli. 
 

7. Hány napon belül várható a csomag? 

Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Könyvkereskedésünk 3 napon belül megküldi Önnek a csomagot, egyéb esetben jelezzük Önnek a késedelem okát és a teljesítés várható időpontját.
 

8. Milyen árak szerepelnek a könyvek mellett a STUDIO ITALIA honlapján? 

A könyvek mellett kiskereskedelmi bruttó árak vannak feltüntetve.
 
További kérdéseivel keresse Komócsin Balázst. 
 

III. ISKOLÁKNAK

1. Hol tekinthetem meg a STUDIO ITALIA által forgalmazott könyveket? 

Kiadványainkat hétfőtől csütörtökig 9.00 és 17.30, pénteken 9.00 és 17.00 óra között a STUDIO ITALIA belvárosi könyvesboltjában tekintheti meg, és vásárolhatja meg. (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. )
 

2. Mekkora kedvezmény jár iskoláknak? 

Könyvkereskedésünk 10%-os iskolai kedvezményt biztosít minden könyv árából. 
 

3. Kihez fordulhatok kérdésemmel? 

Rendeléssel, konzultációval és szaktanácsadással kapcsolatban Komócsin Balázs mindig szívesen válaszol kérdéseire. Elérhetősége: konyv@studioitalia.hu; (06 1) 319 90 39.
 

4. Hogyan rendelhetek könyvet? 

Rendelését legkönnyebben a konyv@studioitalia.hu e-mail címen adhatja le, de rendelhet a honlapunkonkeresztül, faxon vagy postai úton is. Amennyiben könyvrendelését az internetes Könyvesboltunkon keresztül küldi el, nem kell mást tenni, mint regisztrálnia magát oldalunkon. A megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Kérdésével forduljon Komócsin Balázshoz a fenti e-mail címen, vagy a 1/319-9039-es telefonszámon.
 

5. Milyen adatokat kell feltüntetnem a rendelésemen? 

Rendelésén kérjük, tüntesse fel az iskola nevét, postázási és számlázási címét, adószámát, az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát.
 

6. Mennyi idő múlva kapom meg a csomagot? 

Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Könyvkereskedésünk 3 napon belül megküldi Önnek a csomagot, egyéb esetben jelezzük Önnek a késedelem okát és a teljesítés várható időpontját. 
 

7. Szállítás módja 

Kérjük, a megrendelésén mindig tüntesse fel az átvétel, szállítás módját (személyes átvétel, posta, kiszállítás).
 
A Studio Italia Kft. az Ön által megrendelt könyveket GLS csomagküldő szolgálattal küldi, melynek költsége mindig a megrendelőt terheli. (A postaköltséget minden esetben a számlán szerepeltetjük. Ennek költsége 1.990 Ft utalás és 2.800 Ft utánvét esetén)
 

8. Hogyan történik a fizetés? 

Bankszámlánkra történő átutalással vagy a csomagban mellékelt csekk segítségével kell befizetnie a számlán szereplő végösszeget. 
Kérjük, hogy amennyiben több számlára tart igényt, jelezze, hogy kéri a számlabontást, ill. melyik fizetési módot választja! A fizetési módot akkor is jelölje, ha mindent egy számlára kér!