Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Italiano per giuristi - edizione aggiornata

Könyv
Ár 8 500 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788861826694

8 500 Ft

Rendelhető! Beszerzési idő 6-8 munkanap.

„Italiano per specialisti” sorozat

Az Italiano per specialisti sorozat az Alma Edizioni szaknyelvi oktatásnak szentelt kiadványa. A kiadvány kötetei olyan tanulóknak, kutatóknak és az adott szakma képviselőinek készültek, akiknek munkájuk során szükségük van az olasz nyelv használatára.

A könyvek olyan szövegeket, feladatokat és gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a szaknyelvre jellemző szókincs és nyelvtani szerkezetek elsajátítását.

A könyv egyesíti a tudományos és módszertani szigort azzal az igénnyel, hogy a gyakran bonyolult és összetett témák tanulását élvezetesebbé tegye.

Ezért a sorozat kötetei olyan megközelítést alkalmaznak, amelyek segítenek megteremteni a nyugodt tanuláshoz szükséges környezetet, és motiváló gyakorlatokkal felkeltik a tanulók érdeklődését.

A könyv egyszerű és világos felépítésének köszönhetően önálló tanulásra is alkalmas.

Italiano per giuristi

Az Italiano per giuristi 15 leckéből épül fel, amelyek egy-egy jogi területet járnak körül: az olasz jogrendszer, az alkotmányjog, magánjog, kereskedelmi jog, polgári per, büntetőjogi per, stb.

A könyv, amely egy szakszavakból álló szószedetet és megoldókulcsot is tartalmaz, a  legalább középfokú nyelvismerettel (B1-C2) rendelkező tanulók számára készült.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Una lingua in pretura - guida insegnante

5 500 Ft

Könyv

Affare fatto! - Libro dello Studente ed eserciziario +CD audio

9 000 Ft

Könyv

Italiano per economisti - edizione aggiornata

8 500 Ft