Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Italiano per economisti - edizione aggiornata

Könyv
Ár 8 500 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788861823761

8 500 Ft

„Italiano per specialisti” sorozat

Az Italiano per specialisti sorozat az Alma Edizioni szaknyelvi oktatásnak szentelt kiadványa. A kiadvány kötetei olyan tanulóknak, kutatóknak és az adott szakma képviselőinek készültek, akiknek munkájuk során szükségük van az olasz nyelv használatára.

A könyvek olyan szövegeket, feladatokat és gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a szaknyelvre jellemző szókincs és nyelvtani szerkezetek elsajátítását.

A könyv egyesíti a tudományos és módszertani szigort azzal az igénnyel, hogy a gyakran bonyolult és összetett témák tanulását élvezetesebbé tegye.

Ezért a sorozat kötetei olyan megközelítést alkalmaznak, amelyek segítenek megteremteni a nyugodt tanuláshoz szükséges környezetet, és motiváló gyakorlatokkal felkeltik a tanulók érdeklődését.

A könyv egyszerű és világos felépítésének köszönhetően önálló tanulásra is alkalmas.

Italiano per economisti

Az Italiano per economisti mind a üzleti életben tevékenykedők számára hasznos témákkal (vállalkozási formák, business plan, marketing, szerződések, számlák, rendelések, kifizetések, bankok, befektetések), mind a tanulók számára érdekes aktuális témakörökkel (e-commerce, globalizáció) foglalkozik.

A könyv, amely egy szakszavakból álló szószedetet és megoldókulcsot is tartalmaz, a A2-C2 szintű tanulók számára készült.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Italiano per giuristi - edizione aggiornata

8 500 Ft

Könyv

Una lingua in pretura - guida insegnante

5 500 Ft

Könyv

Affare fatto! - Libro dello Studente ed eserciziario +CD audio

9 000 Ft