Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Giocare con la fonetica

Könyv
Ár 11 500 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788889237052

11 500 Ft

Kiejtésjavító gyakorlatok és játékok 

A Giocare con la fonetica azoknak az olasz nyelvet tanító tanároknak készült, akik bár hasznosnak tartják a kiejtés fejlesztését, mégis „megfélemlíti” őket a fonetika és nem igazán tudják, hogyan kezdjenek hozzá az ilyen jellegű feladatokhoz a tanórák keretében.

Ez a könyv tudományos megközelítéssel a módszertani újítás jegyében egy játékos, dinamikus és a tanulókat bevonó hozzáállással szeretné hasznossá és hatékonnyá tenni a tárgy tanulását.

A könyv egy rövid elméleti bevezetővel indul, majd azt követi a hat fejezetre osztott gyakorlati rész, melynek mindegyike egy-egy témakör köré csoportosul: a hangalak és szóalak kapcsolata, kettős és hosszú mássalhangzók, hangok összehasonlítása, magánhangzók, hangsúly, hanglejtés.

Minden témakörhöz feladatok (játékok, szerepjáték, kiegészítendő feladatok, stb.) kapcsolódnak, amelyekhez egy játékleírás, fénymásolható anyagok és minden témakör bevezetéséhez egyszerű elméleti összefoglaló ábrák tartoznak.

A könyvet és a CD-t használhatjuk szisztematikusan egy igazi fonetika kurzusként, vagy egy rövid válogatást készíthetünk a feladatokból, és egy nyelvtanfolyam keretében szentelhetünk néhány órát vagy óra részletet a témának.

A könyv önálló tanulásra is jól alkalmazható, mert a feladatok egy része otthon vagy nyelvi laborban is elvégezhető és a könyv tartalmaz egy megoldókulcsot is.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Da zero a cento

8 900 Ft

Könyv

Le parole italiane

8 900 Ft

Könyv

Ricette per parlare - edizione aggiornata

10 900 Ft