Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Da zero a cento

Könyv
Ár 8 900 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788889237038

8 900 Ft

Olasz nyelvi (ön)értékelő tesztek

A Da zero a cento önértékelő pontozott tesztek széles választékát tartalmazza, amelyek segítségével a tanulók besorolhatják tudásukat a Közös Európai Nyelvi és Referenciakeret által kialakított 6 kategória valamelyikébe A1-től C2-ig.

A fokozatosan nehezedő tesztek lehetővé teszik, hogy a tanuló egy motiváló kihívásokkal teli teszt segítségével „kipróbálja magát” az olasz nyelvben és a pontozásnak köszönhetően azonnal felmérhesse nyelvi szintjét.

Minden teszt több feladattípusból épül fel (kitöltős feladatok, irányított cloze teszt, többszörös választás, szövegrészletek beillesztése, átalakítási feladatok, stb.), amelyek egyszerre vizsgálnak különböző készségeket (kommunikációs készség, olvasott szövegértés, nyelvtani, társadalmi és kulturális ismeretek, stb.).

A könyv a gyakorlás mellett számos új történelmi, kulturális, szokásokhoz és hagyományokhoz kapcsolódó érdekességekkel bővíti a tanulók ismereteit.

A kiadvány tesztkönyvként és munkafüzetként is jól használható. A könyv megoldókulcsot is tartalmaz, ezért mind önellenőrzésre, mind órai munkára kiválóan alkalmas.

 

A kategória hasonló termékei

Könyv

Giocare con la fonetica

11 500 Ft

Könyv

Le parole italiane

8 900 Ft

Könyv

Ricette per parlare - edizione aggiornata

10 900 Ft