Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Un giorno in Italia 1. - solo libro

Könyv
Ár 6 600 Ft
Kiadó Bonacci Editore
ISBN 9788875733902

6 600 Ft

Nem rendelhető

Olasz nyelvkönyv külföldieknek

Kezdőtől a  középhaladó szintig

Un giorno in Italia 1 egy olasz nyelvkönyv kezdőknek, amely a kurzus végére a középhaladó szintet éri el. De egyben egy utazás is Olaszországon keresztül egy napsütéses nyári napon emberekkel, akik mellett elhaladunk, akikkel találkozunk és akiket elmesélünk, míg a vonat Milánóból Szicíliába ér.

Minden városban, ahol a vonat megáll (Bologna, Firenze, Roma, Nápoly) emberek szállnak le vagy fel. A szereplők utazásait követve művészettel, történelemmel ritka természeti szépségekkel benépesített helyekkel ismerkedhetünk meg, ahol minden városnak saját, ritmusa, illatai és ízei vannak. Így jutunk el Milánó kreatív hatékonyságától, Róma nyugodt monumentalitásán és Nápoly ellenállhatatlan közlékenységén át, dél viharos tájaiig, ahol mindenki – a főszereplő Piero Ferrari, újságíró, költő és szükségből kalauz – leszáll.

A történetet és Piero utazását követve, a tanulónak egy a felfedezésekben és nyelvtanulásban dinamikus igazi olasz élményben lesz része.

Az Un giorno in Italia 1 30 epizódból és egy prológusból áll.

Minden epizód hosszát az elbeszélés szükségletei szabják meg, de minden fejezet tartalmaz elbeszélő, párbeszédes és leíró részeket valamint különböző forrásokból (újság, reklám vagy szépirodalom) válogatott autentikus anyagokat. A nyelvtani részeknél a szabályok felállítását mindig egy feltáró folyamat előzi meg. A gyakorlatok nagyon dinamikusak, és párban, kisebb csoportokban, vagy osztályszinten végezhető feladatokat is tartalmaznak.

A tankönyvet egy tanári kézikönyv egészíti ki az olvasási, hallgatási és beszédgyakorlatok technikájával, minden epizód elmélyítéséhez hasznos tanácsokkal, 6 teszttel, a javítókulcsokkal és a könyvben leírt történetek teljes változatával.

A tankönyvet egy négynyelvű (angol, francia, német, spanyol) szószedetet és a feladatok megoldását tartalmazó kötettel egészíthetjük ki.

A kurzus időtartama előreláthatólag 150-180 óra és a következőket tartalmazza:

  • tankönyv és munkafüzet cd melléklettel (a könyv cd nélkül is megvásárolható)
  • tanári kézikönyv + tesztek
  • négynyelvű szószedet (angol, francia, német, spanyol) + feladatok megoldása