Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Progetto italiano 2. NUOVO - libro dei testi + DVD

Könyv
Ár 7 500 Ft
Kiadó Edizione Edilingua
ISBN 9789606632761

7 500 Ft

Fiatalok és felnőttek részére

Multimediális olasz nyelv és civilizáció tankönyvcsomag

Középhaladó szint (B1-B2)

A Nuovo Progetto italiano 2 a multimediális olasz nyelvtankönyv csomag második kötete. Az első kötethez hasonlóan a második is a kommunikációra és az induktív folyamatokra helyezi a hangsúlyt, és kb. 90-100 tantermi órányi anyagot tartalmaz. A könyv a Közös Európai Nyelvi és Referenciakeret által felállított rendszert követi. A Nuovo Progetto italiano 2 az alábbi részekből áll:

  • tankönyv, amely 11 fejezetből áll és változatos olvasmányokat, feladatokat, új párbeszédeket, két új részt (bevezető gyakorlatokkal és az önellenőrzést segítő feladatokkal), új kommunikációs gyakorlatokat és autentikus anyagokat tartalmaz. Megkülönböztetett figyelmet szentel a kommunikációs készség fejlesztésének, és a szókincs valamint a beszélt nyelvi kifejezések elsajátításának.
  • munkafüzet: a teljesen átdolgozott és tartalmában frissített kiadvány írásbeli feladatokat, keresztrejtvényeket, hallás utáni szövegértési feladatokat, a fejezet végén teszteket és minden harmadik fejezet végén összefoglaló teszteket tartalmaz.
  • tanári kézikönyv: sok értékes tanáccsal, tippel szolgál a könyv legteljesebb használata érdekében. Éppen ezért számos játékot, szórakoztató feladatot, a hallás utáni szövegértés feladatok szövegeit, a gyakorlatok megoldásait és fénymásolható segédanyagot tartalmaz.
  • 2 CD bevezető párbeszédekkel, amelyeket hivatásos színészek adnak elő. A CD-k/ kazetták hallás utáni szövegértési gyakorlatokat, az éppen aktuális témához kapcsolódó interjúkat és autentikus szövegeket is tartalmaznak.
  • szószedetek különböző nyelveken
  • internetes feladatok, amelyek segítségével a tanulók elmélyíthetik a fejezetben tárgyalt témaköröket.
  • Undici Racconti, amely a tankönyvben tárgyalt témákhoz kapcsolódó rövid, a nyelvi ismeretnek megfelelő szintű olvasmányokat tartalmaz.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Progetto italiano 2. NUOVO - libro degli esercizi

4 600 Ft