Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Giocare con la scrittura

Könyv
Ár 8 600 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788886440882

8 600 Ft

Feladatok és játékok az íráskészség fejlesztéséhez olasz nyelven

A Giocare con la scrittura az íráskészség fejlesztéséhez nyújt segítséget játékokon és gyakorlatokon keresztül. A könyv 21 egyre növekvő nehézségi szintű fejezetből áll, amelyek nyugodt és játékos hangvétellel, a kreativitást és a fantáziát megmozgató feladatokkal segítik a tanulót az íráskészség fejlesztésében.

A könyv az íráskészség fejlesztése mellett különböző szövegtípusokkal is megismerteti a tanulót és megmutatja neki, hogyan ismerheti fel és használhatja hatékonyan a különböző autentikus szövegek által alkalmazott kommunikációs technikákat.

A Giocare con la scrittura számos gyakorlatot tartalmaz, amelyek arra irányulnak, hogy a tanuló megszilárdítsa az új ismereteket és technikákat, még mielőtt önálló fogalmazási feladatokat kapna. A feladatokat párosan és csoportosan végezhető „írás játékok” gazdagítják.

A könyv a nyelvet alap-, közép- vagy felsőfokon beszélő tanulóknak készült és mind nyelvtanfolyamokon, mind olasz osztályokban jól használható. A könyv megoldókulcsot is tartalmaz.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Scriviamo insieme!

5 000 Ft

Könyv

Scriviamo insieme! 2

5 500 Ft

Könyv

Diploma di lingua italiana

4 300 Ft