Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Progetto italiano 3. NUOVO - Libro dei testi + 2 cd

Könyv
Ár 7 500 Ft
Kiadó Edizione Edilingua
ISBN 9789606930041

7 500 Ft

Fiatalok és felnőttek részére

Multimediális olasz nyelv és civilizáció tankönyvcsomag

Középhaladó – Haladó szint (B2-C1)

A multimediális olasz nyelvkönyv csomag harmadik kötete. A harmadik kötetet úgy építették fel, hogy az első két kötettől függetlenül is használható legyen, és különböző tanmenetekhez jól illeszkedjen. A könyv a Közös Európai Nyelvi és Referenciakeret által felállított rendszert követi. A Nuovo Progetto italiano 3 az alábbi részekből áll:

  • tankönyv, amely 35 rövid fejezetből áll és változatos olvasmányokat tartalmaz. Azért, hogy a tanulókat a nyelvtani szerkezetek önálló megfigyelésére és az idiomatikus kifejezések szövegkörnyezetben való megértésére szoktassa, a Nuovo Progetto italiano 3 tovább erősíti a már az előző kötetekben alkalmazott induktív és felfedezésre sarkalló jellegét. A tankönyv ezért új autentikus anyagokat, kommunikációs készséget és a nyelvtani ismereteket elmélyítő részeket, új bevezető és beszédgyakorlatokat tartalmaz.
  • munkafüzet: a teljesen átdolgozott és tartalmában frissített kiadványban a tankönyv fejezeteihez kapcsolódó új feladattípusokat tartalmazó gyakorlatsorokat és minden 5. fejezet végén új teszteket találunk.
  • tanári kézikönyv: sok értékes tanáccsal, tippel szolgál a könyv legteljesebb használata érdekében. Éppen ezért számos játékot, szórakoztató feladatot, a hallás utáni szövegértés feladatok szövegeit, a gyakorlatok megoldásait és fénymásolható segédanyagot tartalmaz.
  • A 2 CD autentikus hallgatási gyakorlatokkal, köztük a fejezetekhez kapcsolódó interjúkkal és hivatásos színészek által előadott hallás utáni szövegértési feladatokkal egészíti ki a tankönyvet.
  • internetes feladatok, amelyek segítségével a tanulók elmélyíthetik a fejezetben tárgyalt témaköröket (https://www.edilingua.it/it-it/Default.aspx)

A kategória hasonló termékei

Könyv

Progetto italiano 3. NUOVO - Libro degli esercizi

4 600 Ft