Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Italiano a modello 1

Könyv
Ár 5 200 Ft
Kiadó Bonacci Editore
ISBN 9788875733957

5 200 Ft

Kezdő és középhaladó szint

Az Italiano a modello 1 fejleszti a megértést és az íráskészséget, és ezzel egy időben egy olyan gondos válogatást tartalmaz rövid és egyszerű nyelvezetet használó irodalmi művekből, amelyek burkoltan már a kezdetektől fejlesztik az eredeti nyelven való olvasás örömét és a kritikai szemléletmódot.

Minden egység után, a tanulók nemcsak megértik az egységben olvasott szövegeket – fejlesztve ezzel szókincsüket és nyelvi ismereteiket –, de az olvasmányokban talált elemeket modellként használva önállóan is képesek egyszerű szövegeket létrehozni olyan szövegtípusokban, mint a napló, a levél, a leírás, az elbeszélés, a színdarabírás vagy a vers. Az olvasási és írási feladatok során a tanulóknak olyan feladatokat is meg kell oldaniuk, amelyekben meg kell osztaniuk egymással tapasztalataikat és ismereteiket.

A tankönyvet használhatjuk az olasz mint idegen nyelv tanításában A1-es, A2-es és B2-es szinten, olyan nyelvtanfolyamokon, amelyek különösen nagy hangsúlyt fektetnek a motivációra; középiskolákban és a külföldiek egyetemén tartott kezdő és középhaladó szinten tartott kurzusokon.

A könyv a gyakorlatok megoldókulcsa mellett, a szerzők életrajzát és olyan honlapokat tartalmaz, ahol a tanulók elmélyíthetik ismereteiket, és anyagot találhatnak a speciális témakörökben.

A kötet az alábbi szerzők műveiből tartalmaz válogatást:

S. Agnello Hornby – D. Alighieri – N. Ammaniti – A. Barricco – A. Bevilacqua – I. Calvino – A. Camilleri – L. Cardella – M. Carlotto – G. D’Annunzio – F. De André – D. Fo – N. Ginzburg – A. Gramsci – C. Levi – A. Manzoni – D. Maraini – Melissa P. – A. Moravia – C.Pavese – E. Pecora – S. Quasimodo – P.V. Tondelli – G. Ungaretti

 

A kategória hasonló termékei

Könyv

Come leggere

5 750 Ft

Könyv

Giocare con la letteratura

8 600 Ft

Könyv

Insieme

4 600 Ft