Olasz könyvesbolt

Kategóriák

Giochi senza frontiere

Könyv
Ár 11 500 Ft
Kiadó Alma Edizioni
ISBN 9788889237151

11 500 Ft

Szórakoztató gyakorlatok az olasz nyelvtanuláshoz

A Giochi senza frontiere eredeti játékok széles skáláját tartalmazza, amelyek nem csak az olaszt mint idegen nyelvet vagy olaszt mint második nyelvet tanító tanároknak, hanem minden olyan nyelvtanárnak hasznos segítséget nyújthatnak, akik a játékot, mint a tanulás egyik formáját szeretnék hasznosítani. A könyv mottója lehetne: fáradság nélkül, „észrevétlenül tanulni”, kreativitást és a felfedezés képességét fejlesztő gyakorlatokkal.

A nyelvi jelleg alkotja a feladatok magvát, amelyek játékos keretbe vannak ágyazva, egy olyan szemlélet jegyében, amely szerint a játék pihentető, motivációs, energikus és több érzékre ható tevékenység. A hagyományos írás-, beszédészség valamint hallgatás utáni és olvasott szövegértési feladatok mellett rengeteg játékos tevékenységet tartalmaz, amelyek fejlesztik a koncentrációs készséget, javítják a csoport összhangját, segítenek megtörni a jeget, elkezdeni és befejezni egy órát vagy egy tanfolyamot, csoportokat és párokat alkotni, a különböző órai tevékenységeket elválasztani, néhány percre kikapcsolódni vagy feltöltődni.

Minden játékhoz tartozik egy a tanárok munkáját segítő világos és részletes leírás, amely a játék szabályait és didaktikai célját fogalmazza meg valamint a játékhoz szükséges fénymásolható anyag.

A kategória hasonló termékei

Könyv

Giocare con la fonetica

11 500 Ft

Könyv

Ricette per parlare - edizione aggiornata

10 900 Ft

Könyv

Tanto per parlare

8 000 Ft