Studio Italia Olasz Nyelviskola

Olasz nyelvtanulás - hol máshol, mint Olaszországban!?

Te is úgy gondolod, hogy ideje kipróbálni olasz nyelvtudásodat "élesben2? Szeretnél anyanyelvi környezetben olasz tanfolyamra járni és testközelből megtapasztalni az olaszos életérzést?
Mi sem könnyebb! Ne keresgélj olasz kurzusok után, hiszen mi már évek óta kiváló kapcsolatokat ápolunk olaszországi nyelviskolákkal, valamint nyári kurzusokat indító egyetemekkel.

Firenze, Róma, Velence vagy inkább Milánó városában töltenél el néhány hetet? Válaszd ki kedvenc olasz városodat, és kösd össze az olasz nyelvtanulást egy igazi, testet-lelket felüdítő vakációval!

Assisi Accademia Lingua Italiana

Firenze Scuola Toscana

Lignano Linguaviva

Milánó Linguadue

Nápoly Centro Italiano

Perugia Comitato Linguistico

Pisa Istituto Linguistico Mediterraneo

Róma Dilit

Sorrento Sant`Anna Institute

Taormina Babilonia

Trieszt Istituto Venezia

Velence Istituto Venezia

Verona Lingua IT

Viareggio Istituto Linguistico Mediterraneo

Benvenuti in Italia!

A világ legszebb városaiban profi, olasz anyanyelvű tanároktól, nívós nyelviskolákban, nemzetközi diákokkal együtt fejlesztheted olasz nyelvtudásodat. Az Assisi nyelviskola igazgatója például az az Angelo Chiuchiú, aki a nálunk is nagysikerű nyelvkönyv, az "in Italiano" könyv szerzője, a Perugiai Egyetem tanára.

A firenzei Scuola Toscana vezetősége az olasz nyelvtanulás mellett arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a diákok az olasz nyelvtanfolyamon jól érezzék magukat. Ennek érdekében vezetett városnézést, családias hangulatú "spaghettata-kat" és bulikat is szerveznek.

Akkor is jó választás a külföldi olasz tanfolyam, ha a tengerpartra vágysz: Lignano az Adria partján, aranyszínű homokos stranddal várja, hogy minden reggel Buon giorno!-t köszönj neki.

Velence sem fog csalódást okozni, hiszen az olasz nyelviskola a történelmi városrész szívében, a Santa Margherita tér mellett, egy reneszánsz palota belső részében található. A teraszáról nem mondjuk el, milyen kilátás nyílik a környékbeli házakra és kis kávézókra, mert egyáltalán nem szeretnénk, ha az olasz nyelvtanulás helyett fotózással töltenéd a napot...

Hogyan lehet olaszországi nyelvtanfolyamra jelentkezni?

  • Válaszd ki kedvenc városodat, az olasz tanfolyamot és időpontot, valamint a szállás típusát. Az időpont, a szállás kiválasztásában és a kiutazásban segítünk, keress minket bizalommal!
  • Foglald le e-mailen a választott utat, utald át az első részletet
  • Megkapod az utazási szerződést és a partneriskolától a visszaigazolást
  • Egyenlítsd ki a hátralévő részvételi díjat, és köss utasbiztosítást
  • Vedd át a tanfolyam és a szállás igénybevételére jogosító vouchert
  • Kezdhetsz is programot szervezni!

Minden felmerülő kérdésben segítünk, sőt, arra biztatunk, hogy mielőtt foglalnál, bátran kérj tőlünk információt, hogy például véletlenül se egy olasz nemzeti ünnepre foglalj olasz nyelvtanfolyamot, mert azalatt az iskolák is zárva tartanak.

Személyesen is adunk felvilágosítást a STUDIO ITALIA Titkárságán, vagy a +361 319 9053-as telefonszámon, valamint az italia@studioitalia.hu e-mail címen.

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040