Tanfolyamok Olaszországban

Tanfolyamok Olaszországban

A nyelvi utakhoz most nyelvtanfolyamot ajándékba! 

 
Válassz nálunk szállást és legalább 60 órás nyelvtanfolyamot bármelyik városba - kivéve Trieszt. A hazajöveteled után pedig megajándékozunk egy olasz nyelvtanfolyammal Budapesten (a tanfolyam értéke 49.000 Ft).    
 
Válaszd ki kedvenc olasz városodat, és kösd össze az olasz nyelvtanulást egy igazi, testet-lelket felüdítő vakációval!
 
A budapesti ajándék tanfolyamra az igényedet a hazaérkezésed utáni legközelebbi beiratkozás utolsó napjáig tudod jelezni.

Olasz nyelvtanulás - hol máshol, mint Olaszországban!?

Te is úgy gondolod, hogy ideje kipróbálni olasz nyelvtudásodat "élesben"?
Szeretnél anyanyelvi környezetben olasz tanfolyamra járni és testközelből megtapasztalni az olaszos életérzést? 

Mi sem könnyebb!

Ne keresgélj olasz kurzusok után, hiszen mi már évek óta kiváló kapcsolatokat ápolunk olaszországi nyelviskolákkal, valamint nyári kurzusokat indító egyetemekkel.

Firenze, Róma, Velence vagy inkább Milánó városában töltenél el néhány hetet?
Válaszd ki kedvenc olasz városodat, és kösd össze az olasz nyelvtanulást egy igazi, testet-lelket felüdítő vakációval!
 

BENVENUTI IN ITALIA!

A világ legszebb városaiban profi, olasz anyanyelvű tanároktól, nívós nyelviskolákban, nemzetközi diákokkal együtt fejlesztheted olasz nyelvtudásodat. Az Assisi nyelviskola igazgatója például az az Angelo Chiuchiú, aki a nálunk is nagysikerű nyelvkönyv, az "in Italiano" könyv szerzője, a Perugiai Egyetem tanára.

firenzei Scuola Toscana vezetősége az olasz nyelvtanulás mellett arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a diákok az olasz nyelvtanfolyamon jól érezzék magukat. Ennek érdekében vezetett városnézést, családias hangulatú "spaghettata-kat" és bulikat is szerveznek.

Akkor is jó választás a külföldi olasz tanfolyam, ha a tengerpartra vágysz: a Lignanoi nyári tábor a maga homokos adriai partjával a legkisebbeket várja, de megtanulhatsz olaszul Trieszt, Viareggio vagy akár Sorrento mesés partjain sétálva.
Velence sem fog csalódást okozni, hiszen az olasz nyelviskola a történelmi városrész szívében, a Santa Margherita tér mellett, egy reneszánsz palota belső részében található. A teraszáról nem mondjuk el, milyen kilátás nyílik a környékbeli házakra és kis kávézókra, mert egyáltalán nem szeretnénk, ha az olasz nyelvtanulás helyett fotózással töltenéd a napot...

Melyik a te városod?

Trieszt

Trieszt Istituto Venezia

Sorrento

Sorrento Sant`Anna Institute

Verona

Verona Lingua IT

További elérhető városok