Olasz nyelvtanulás online

Olasz nyelvtanulás online

Lehetsz teljesen kezdő, újrakezdő vagy már szinte profi, nálunk biztosan megtalálod a tudásszintedhez leginkább passzoló online tanfolyamot. Az olasz nyelvtanulás nálunk igazi élmény, mert olasz nyelvtanfolyamainkkal egy olaszul beszélő, érző és lélegző közösségbe is felvételt nyersz! Olyanok vagyunk, mint egy nagy olasz család! 
 
Megtaláltuk a módját, hogy online is alkalmazhassuk a már bevált módszerünket, így otthon sem kell elfelejtened az olasz nyelv szépségeit! Tanáraink felkészülten és kellő alapossággal tudnak neked segíteni az előrehaladásban! 
 

Csoportos online tanfolyam

 
Egész évben folyamatosan indítunk csoportokat, így a haladásod mindig biztosított. Egyenlő tudásszintű csoportokat indítunk, 8-10, maximum 12 fővel. 
 

Következő induló tanfolyamainkra beiratkozás:

Április 6. és 24. között várjuk kedves hallgatóink, érdeklődőink jelentkezését online űrlapunkon, ill. emailben az info@studioitalia.hu emailcímen.
 
 
Beiratkozni átutalásos fizetési móddal lehet; emailben küldünk számlát, ami alapján tudnak utalni.
Töltsd ki az online "JELENTKEZNI SZERETNÉK" űrlapunkat.
 

Egyéni online nyelvtanfolyam


Szeretnél olaszul tanulni, de speciális az időbeosztásod? Szeretnéd, ha a tanár csak rád figyelne, amit egy csoportos oktatás keretein belül nem tudnál megkapni? Akkor az egyéni vagy kiscsoportos tanulást neked találtuk ki.

Egyéni tempóban haladhatsz, amelynek hatékonysága akár többszöröse is lehet a csoportos nyelvtanulásnak. Kiegészítheted vele a csoportos nyelvtanfolyamon tanultakat speciális szaknyelvi ismeretekkel. Nyelvtanfolyamaink óráinak rendjét, gyakoriságát, időpontját Te határozhatod meg.
 
Az egyéni órákat zoom vagy skype alkalmazásokkal tartjuk, a kurzusok ára 4.500 Ft/45 perc.

Rugalmasak vagyunk, a tanórák időpontját kéréseidnek megfelelően alakítjuk ki és természetesen a tantervet is az igényedire szabjuk.
 

Szintfelmérés - új hallgatóink számára


Ha még nem jártál hozzánk, akkor szükséged lesz egy ingyenes szintfelmérésre, mely előre egyeztetett időpontban online történik. A szintfelmérésre időpontot kérni lehet az online űrlapunkon, a +36306222377 telefonszámon, vagy az info@studioitalia.hu emailcímen.

 
online olasz tanfolyam zoom-al
 


Milyen a ZOOM alkalmazás, amit használni fogunk?


Egyszerű, és megbízható. A Windows XP-től kezdve bármin működik.  Nem kell regisztrálnod. A honlap: www.zoom.us  Ha valakinek működik az adott eszközön a Skype-ja, ez is működni fog. Persze az internetkapcsolat minősége is fontos, hogy ne akadozzon.
 

Mire lesz szükséged a részvételhez?


Internetre  és számítógépre vagy tabletre (okos telefonról nem igazán jól működik!), ami képes hang lejátszására (mert van beépített vagy külső hangszóró, füles), és fut rajta böngésző.
 
Jó, ha van mikrofonod is, a legjobb, ha rendelkezel kamerával is, de a legfontosabb, hogy halljuk egymást.
 

Hogyan valósul meg az online óra?


Az órák előtt kiküldjük a linket, amire ha rákattintasz, egyből bent leszel a virtuális "osztályteremben".  (Első alkalommal lehet, hogy a program azt fogja kérni, hogy telepítsd fel, tedd meg nyugodtan, nem foglal sok helyet és teljesen ingyenes a számodra).
 
Az óra előtt  körülbelül 5 perccel kérjük, hogy jelentkezz be, kapcsolódj be az online fórumba azzal a linkkel, amit majd küldünk. Nincs szükség extra beállításokra, de a résztvevők beazonosítása miatt légy szíves használd a „rendes" neved, ne „fedőnevet".
 
Ha becsatlakoztál a platformra, hallani és látni fogsz engem és az általam megosztásra kerülő anyagokat. Illetve egymással is fogunk/fogtok tudni kommunikálni. Éppen ezért választottuk ezt a programot, mert nagyon interaktív, tényleg olyan, mintha összegyűltünk volna egy teremben. Persze azért mégis egy kicsit más lesz, meg kell majd szoknunk mindannyiunknak ezt a tanulási formát.