Jelentkezés menete

Jelentkezés menete

Hogyan lehet olaszországi nyelvtanfolyamra jelentkezni?

  • Válaszd ki kedvenc városodat, az olasz tanfolyamot és időpontot, valamint a szállás típusát. Az időpont, a szállás kiválasztásában és a kiutazásban segítünk, keress minket bizalommal!
  • Foglald le e-mailen a választott utat, utald át az első részletet.
  • Megkapod az utazási szerződést és a partneriskolától a visszaigazolást
  • Egyenlítsd ki a hátralévő részvételi díjat, és köss utasbiztosítást
  • Vedd át a tanfolyam és a szállás igénybevételére jogosító vouchert
  • Kezdhetsz is programot szervezni!

Minden felmerülő kérdésben segítünk, sőt, arra biztatunk, hogy mielőtt foglalnál, bátran kérj tőlünk információt, hogy például véletlenül se egy olasz nemzeti ünnepre foglalj olasz nyelvtanfolyamot, mert azalatt az iskolák is zárva tartanak.

Személyesen is adunk felvilágosítást a STUDIO ITALIA Titkárságán, vagy a +361 319 9053-as telefonszámon, valamint az italia@studioitalia.hu e-mail címen.

1. lépés:


Tanfolyam, szálláshely, időpont, szolgáltatások kiválasztása.Utasaink egyedi szempontjait figyelembe véve tanácsokat adunk az igényeikhez leginkább megfelelő tanfolyam- és szállástípus kiválasztásában. Az időpontnál vegyék figyelembe, hogy az olasz nemzeti ünnepeken az iskolák zárva vannak! Kiutazás: A légi-, busz-, hajótársaságokkal kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően, irodánkban lehetősége van menetjegyének (repülő, busz, komp, hajó) megvásárlására is.

2. lépés:

Foglalás. Megrendelését e-mailen, faxon vagy utazásközvetítő irodánkon keresztül is elküldheti. Foglaláskor a részvételi díj 40%-át, valamint a 15.000 Ft-os adminisztrációs díjat kérjük befizetni az alábbi módon: készpénz, bankkártya, átutalás.
 
3. lépés: 

Utazási szerződés megkötése. Utasaink biztonságát a minden foglaláskor megkötésre kerülő utazási szerződéssel garantáljuk.
 
4. lépés:

Visszaigazolás. Az előleg megfizetését követően foglalását partneriskolánknak továbbítjuk, aki visszaigazolást küld az utazás minden részletével kapcsolatosan irodánk számára. 
 
5. lépés: 

Részvételi díj befizetése. A részvételi díjat 30 nappal az utazás megkezdése előtt kérjük befizetni. 30 napon belüli jelentkezés esetén már a teljes részvételi díj fizetendő.
 
6. lépés: 

Biztosítás megkötése. A részvételi díjak – erre történő utalás hiányában - utasbiztosítást nem tartalmaznak. Utasainknak javasoljuk az E-111-es sürgősségi ellátás igénybevételére jogosító dokumentum kiváltása mellett kiegészítő poggyász- és balesetbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás megkötését, melyre irodánkban kedvezményes árainkkal lehetőséget kínálunk.
 
7. lépés: 

Voucherek átvétele. A részvételi díj befizetését követően utasaink a megrendelt szolgáltatásokról vouchereket (igazolás) kapnak, mely a külföldi partner felé igazolja, hogy jogosultak a szolgáltatások (tanfolyam, szállás) igénybevételére. A  magyar nyelvű visszaigazolásokat, amely a szálláshely pontos címét is tartalmazza, az utazás megkezdése előtti héten küldjük ki a jelentkezőknek. 
 
8. lépés:

Programszervezés (díjmentes szolgáltatásunk). A hosszú főszezonban a sok esetben reménytelen sorban állás elkerülésének érdekében - változatlan áron - a helyszínen fizetendő múzeumibelépőjegyek előzetes lefoglalását magunkra vállaljuk. Tengerparti nyaraláshoz igényeinek megfelelő helyen napernyőt és nyugágyat foglalunk. Programjavaslatainkkal gondoskodunk Önről, ha elege lenne már a tengerpartból, illetve a városlátogatásból, és valami egészen más időtöltésbe fogna. Rossz idő esetére szóló „túlélő program-csomag” javaslatunkat kérje munkatársainktól!