Jelentkezés menete

Jelentkezés menete

Hogyan lehet olaszországi nyelvtanfolyamra jelentkezni?

  • Válaszd ki kedvenc városodat, az olasz tanfolyamot és időpontot, valamint a szállás típusát. Az időpont, a szállás kiválasztásában és a kiutazásban segítünk, keress minket bizalommal!
  • Foglald le e-mailen vagy személyesen a választott utat. A tanfolyamról és a szállásról utazási szerződést fogunk kötni veled miután a partneriskola visszaigazolta a jelentkezésed.
  • A teljes összeg befizetése több részletben történik, jelentkezéskor 40 %-ot szoktunk kérni, a hátralékot 30 nappal indulás előtt. 
  •  
  • A tanfolyam kezdete előtt egy héttel küldjük ki a tanfolyam és a szállás igénybevételére jogosító vouchert.

Személyesen is adunk felvilágosítást a STUDIO ITALIA Titkárságán, vagy a +361 789 14 14-as telefonszámon, valamint az utazas@studioitalia.hu e-mail címen.

1. lépés:

Tanfolyam, szálláshely, időpont, szolgáltatások kiválasztása: utasaink egyedi szempontjait figyelembe véve tanácsokat adunk az igényeikhez leginkább megfelelő tanfolyam- és szállástípus kiválasztásában. 
Az időpontnál figyelembe vesszük, hogy az olasz nemzeti ünnepeken az iskolák zárva tartanak, de mindig bepótolják az elmaradt tanórákat. 
 
2. lépés:
A foglalás: megrendelését e-mailen vagy személyesen irodánkon keresztül is leadhatod. 
 
3. lépés: 
Utazási szerződés megkötése: Utasaink biztonságát a minden foglaláskor megkötésre kerülő utazási szerződéssel garantáljuk. Foglaláskor a részvételi díj 40%-át, valamint a 18.000 Ft-os adminisztrációs díjat kérjük befizetni az alábbi módon: készpénz, bankkártya, átutalás.
 
4. lépés: 
Biztosítás megkötése. A részvételi díjak – erre történő utalás hiányában - utasbiztosítást nem tartalmaznak. Utasainknak javasoljuk az E-111-es sürgősségi ellátás igénybevételére jogosító dokumentum kiváltása mellett kiegészítő poggyász- és balesetbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás megkötését.
 
5. lépés: 
Voucherek átvétele. A részvételi díj befizetését követően utasaink a megrendelt szolgáltatásokról vouchereket (igazolás) kapnak, mely a külföldi partner felé igazolja, hogy jogosultak a szolgáltatások (tanfolyam, szállás) igénybevételére. A  magyar nyelvű visszaigazolásokat, amely a szálláshely pontos címét is tartalmazza, az utazás megkezdése előtti héten küldjük ki a jelentkezőknek.