Jelentkezés menete

Jelentkezés menete

Hogyan lehet olaszországi nyelvtanfolyamra jelentkezni?

  • Válaszd ki kedvenc városodat, az olasz tanfolyamot és időpontot, valamint a szállás típusát. Az időpont, a szállás kiválasztásában és a kiutazásban segítünk, keress minket bizalommal!
  • Foglald le e-mailen vagy személyesen a választott utat. A tanfolyamról és a szállásról utazási szerződést fogunk kötni veled miután a partneriskolától visszaigazolta a jelentkezésed.
  • A teljes összeg befizetése több részletben történik, jelentkezéskor 40 %-ot szoktunk kérni, a hátralékot 30 nappal indulás előtt. 
  • Irodánkban az utazást is meg tudod rendelni és utasbiztosítást is köthetsz.
  • A tanfolyam kezdete előtt egy héttel küldjük ki a tanfolyam és a szállás igénybevételére jogosító vouchert.

Személyesen is adunk felvilágosítást a STUDIO ITALIA Titkárságán, vagy a +361 789 14 14-as telefonszámon, valamint az utazas@studioitalia.hu e-mail címen.

1. lépés:

Tanfolyam, szálláshely, időpont, szolgáltatások kiválasztása: utasaink egyedi szempontjait figyelembe véve tanácsokat adunk az igényeikhez leginkább megfelelő tanfolyam- és szállástípus kiválasztásában. Kiutazás: A légi-, busz-, hajótársaságokkal kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően, irodánkban lehetősége van menetjegyének (repülő, busz, komp, hajó) megvásárlására is.
Az időpontnál figyelembe vesszük, hogy az olasz nemzeti ünnepeken az iskolák zárva tartanak, de mindig bepótolják az elmaradt tanórákat. 
Az olasz nemzeti ünnepek 2019-ben: 
 
2. lépés:
A foglalás: megrendelését e-mailen vagy személyesen az utazásközvetítő irodánkon keresztül is leadhatod. 
 
3. lépés: 
Utazási szerződés megkötése: Utasaink biztonságát a minden foglaláskor megkötésre kerülő utazási szerződéssel garantáljuk. Foglaláskor a részvételi díj 40%-át, valamint a 18.000 Ft-os adminisztrációs díjat kérjük befizetni az alábbi módon: készpénz, bankkártya, átutalás.
 
4. lépés: 
Biztosítás megkötése. A részvételi díjak – erre történő utalás hiányában - utasbiztosítást nem tartalmaznak. Utasainknak javasoljuk az E-111-es sürgősségi ellátás igénybevételére jogosító dokumentum kiváltása mellett kiegészítő poggyász- és balesetbiztosítás, valamint útlemondási biztosítás megkötését, melyre irodánkban kedvezményes árainkkal lehetőséget kínálunk.
 
5. lépés: 
Voucherek átvétele. A részvételi díj befizetését követően utasaink a megrendelt szolgáltatásokról vouchereket (igazolás) kapnak, mely a külföldi partner felé igazolja, hogy jogosultak a szolgáltatások (tanfolyam, szállás) igénybevételére. A  magyar nyelvű visszaigazolásokat, amely a szálláshely pontos címét is tartalmazza, az utazás megkezdése előtti héten küldjük ki a jelentkezőknek. 
 
6. lépés:
Programszervezés (díjmentes szolgáltatásunk). A hosszú főszezonban a sok esetben reménytelen sorban állás elkerülésének érdekében - változatlan áron - a helyszínen fizetendő múzeumibelépőjegyek előzetes lefoglalását magunkra vállaljuk. Tengerparti nyaraláshoz igényeinek megfelelő helyen napernyőt és nyugágyat foglalunk. Programjavaslatainkkal gondoskodunk Önről, ha elege lenne már a tengerpartból, illetve a városlátogatásból, és valami egészen más időtöltésbe fogna. Rossz idő esetére szóló „túlélő program-csomag” javaslatunkat kérje munkatársainktól!