Tanfolyamok Olaszországban

Tanfolyamok Olaszországban

Olasz nyelvtanulás - hol máshol, mint Olaszországban!?

Te is úgy gondolod, hogy ideje kipróbálni olasz nyelvtudásodat "élesben"?
Szeretnél anyanyelvi környezetben olasz tanfolyamra járni és testközelből megtapasztalni az olaszos életérzést? 

Mi sem könnyebb!

Ne keresgélj olasz kurzusok után, hiszen mi már évek óta kiváló kapcsolatokat ápolunk olaszországi nyelviskolákkal, valamint nyári kurzusokat indító egyetemekkel.

Firenze, Róma, Velence vagy inkább Milánó városában töltenél el néhány hetet?
Válaszd ki kedvenc olasz városodat, és kösd össze az olasz nyelvtanulást egy igazi, testet-lelket felüdítő vakációval!
 

BENVENUTI IN ITALIA!

A világ legszebb városaiban profi, olasz anyanyelvű tanároktól, nívós nyelviskolákban, nemzetközi diákokkal együtt fejlesztheted olasz nyelvtudásodat. Az Assisi nyelviskola igazgatója például az az Angelo Chiuchiú, aki a nálunk is nagysikerű nyelvkönyv, az "in Italiano" könyv szerzője, a Perugiai Egyetem tanára.

firenzei Scuola Toscana vezetősége az olasz nyelvtanulás mellett arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy a diákok az olasz nyelvtanfolyamon jól érezzék magukat. Ennek érdekében vezetett városnézést, családias hangulatú "spaghettata-kat" és bulikat is szerveznek.

Akkor is jó választás a külföldi olasz tanfolyam, ha a tengerpartra vágysz: Lignano az Adria partján, aranyszínű homokos stranddal várja, hogy minden reggel Buon giorno!-t köszönj neki.

Velence
 sem fog csalódást okozni, hiszen az olasz nyelviskola a történelmi városrész szívében, a Santa Margherita tér mellett, egy reneszánsz palota belső részében található. A teraszáról nem mondjuk el, milyen kilátás nyílik a környékbeli házakra és kis kávézókra, mert egyáltalán nem szeretnénk, ha az olasz nyelvtanulás helyett fotózással töltenéd a napot...

Melyik a te városod?

Milánó

Milánó Linguadue nyelviskola

Nápoly

Nápoly Centro Italiano

Genova

Genova A Door to Italy

További elérhető városok