Studio Italia Olasz Nyelviskola

Pisa

Istituto Linguistico Mediterraneo

A legendás hírű Ferde Tornyáról ismert Pisa ma már csak 1 órás repülőútra van Budapesttől. A műemlékekben gazdag város a toscanai turizmus stratégiai központja. Pisából könnyen megközelíthető többek között Firenze, Siena, Lucca, San Gimignano, Volterra és a tengerpart, a Lido is csak 12 km-re van. 
A komoly szakmai háttérrel rendelkező iskola a megszokott álatlános, napi 4x5 és intenzív, napi 6x5 órás képzés mellett a CISL nyelvvizsgára való felkészítést is vállalják, ez esetben a diákok a délelőtti csoportos órák után még plusz egy órás egyéni oktatást is kapnak.
Az iskola január közepétől december közepéig várja a tanulni vágyókat.
Barátságos atmoszférájú kisváros, a szívélyes lakosság mindig örömmel fogadja a külföldi diákokat. Júniusban folklór- és művészeti fesztiválok színesítik Pisa életét. Júniustól szeptemberig az I.L.M. hallgatói kedvezménnyel bérelhetnek napernyőt és nyugágyat a Tirrén tengerparton.
Az iskola a diákjait egy vagy kétágyas szobákban, külön az iskolának fenntartott apartmanokban helyezi el. Lehetőség van családoknál is kérni szállást, ez esetben a diák otthon reggelit is kap és nagyon kedvező áron kérheti a vacsorát is. 

Az apartmanokban szabad a konyhahasználat, kapnak ágyneműt is a diákok, törülköző viszont nem. Az apartmant minden esetben tisztán kell átadniuk távozás előtt.
A családnál való elhelyezés nem biztosítja a konyhahasználatot, viszont a reggelit, a heti takarítást és az ágynemű cseréjét igen. A családoknál általában van valamilyen kisállat, így ha bármilyen allergia esete állna fenn, erről értesítsen minket. 

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040