Studio Italia Olasz Nyelviskola

Olasz Club

A STUDIO ITALIA Olasz Iskola egy találkozási pont szeretne lenni azok számára akik szeretik az olasz nyelvet és kultúrát.A STUDIO ITALIA OLASZ ISKOLA hallgatóinak egyedülálló, ingyenes szolgáltatásokat nyújt, amelyek célja, hogy segítsék az olasz nyelv és kultúra elsajátítását és megismerését az óra keretein kívül is.

Beiratkozott hallgatóink részt vehetnek iskolánk programjain, mint a filmvetítés, olasz táncos estek, workshopok, közös „tésztapartyk”.

Széles választékú, ingyenes DVD-téka áll a hallgatók rendelkezésére. Anyanyelvi tutor szolgáltatást is biztosítunk a nálunk tanulóknak, így bárki tanórán kívül is gyakorolhatja az olasz nyelvet és ehhez még külön tanári segítséget is kap. Ha esetleg valaki lemaradt vagy elakadt a tanulásban, javasoljuk a korrepetálást, ami minden héten igénybe vehető az iskolában.
 
Ezeken kívül képzési tanácsadással kapcsolatban is állunk a hallgatók rendelkezésére, készséggel segítünk eligazodni az olasztanulás területén a továbblépésben.

Sok szeretettel várunk Benneteket programjainkon, rendezvényeinken:

Olasz főzőtanfolyam (cucina): Olasz ételek kóstolója, a recepteket is megosztjuk a résztvevőkkel, természetesen olaszul. 

Művészettörténeti órák (Storia dell'arte): A korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét felfedező útra indulunk Olaszországban. 

Filmclub: Kiváló lehetőség az olasz kultúra és mentalitás megismerésére. 

Tészta-partyk és zenés estek (Spaghettata e musica)Szervezünk spaghettatákat, ahol vidám társaságban egy tál ízletes spaghetti elfogyasztása mellett beszélgethetnek, táncolhatnak kedvükre hallgatóink. 

Dvd  kölcsönzés: Médiatárunkból válogathatsz a régi klasszikusok, vagy az elmúlt évek nagysikerű olasz filmjei közül
 
A heti részletes program a folyosón elhelyezett faliújságon olvasható, valamint itt a honlapon találod meg.
 
N.B. Minden iskola, így a STUDIO ITALIA is a hallgatóiért van. Ezért fontos, hogy segítsetek nekünk megismerni érdeklődésetek körét. Amennyiben van valamilyen tanácsotok vagy javaslatotok, hogy tovább javítsuk szolgáltatásainkat vagy gazdagítsuk iskolai és kulturális programjainkat, írjatok az info@studioitalia.hu -ra és mi figyelembe vesszük az ötleteiteket

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040