Studio Italia Olasz Nyelviskola

Még nem tanultál olaszul?

Gondolkozol azon, hogy olaszul tanuljál? Fantastico!

Már el is döntötted, hogy olaszul fogsz tanulni? Bravo!

Beiratkoznál a STUDIO ITALIA tanfolyamára? Ti aspettiamo!

A STUDIO ITALIA Olasz Iskolában egész évben, folyamatosan lehetőséget biztosítunk a tanulásra. Tanfolyamokat szeptemberben, novemberben, januárban, februárban, áprilisban valamint nyáron 4 alkalommal indítunk.

Miért érdemes a STUDIO ITALIA Olasz Nyelviskolát választanod?

A megkérdezett hallgatóink által választott 10 leggyakoribb indok sorrendben!

1. A legtöbb olasz nyelvtanfolyam itt indul, mivel az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskola. A Studio Italia Olasz Nyelviskolában az olasz az egyetlen, vagyis a legfontosabb nyelv. 

2. Homogén tudásszintű csoportok, a 16 általános szintnek köszönhetően, gyorsabb haladás esetén akár a tanfolyam ideje alatt is lehetőség van előrelépni egy szinttel. Más nyelviskolákban az olasz csak egy kis nyelvnek számít, max. egy-egy tanfolyamot tudnak indítani, gyakran a csoporton belüli résztvevők tudásszintje között jelentős a különbség, mely gátja a haladásnak. 

3. Egyedi kommunikatív szemléletű nyelvoktatási módszer, mely már az abszolút kezdő szintű tanfolyam elvégzése után képessé tesz olasz anyanyelvűekkel való minimális kommunikációra. 

4. Szórakoztató órák,a magasabb szinten olasz anyanyelvi tanárok: nem csak a nyelv, hanem hétköznapi olasz kultúra, és az emberek megismerése is lehetőség van. 

5. A tanárok kivétel nélkül profik az olasz nyelvtanításban, a minőségi szakfelügyeletet nyújtó alapító-igazgató 1975 óta az ELTE BTK Olasz Nyelvi és Irodalmi Tanszékének tanárképzésért felelős oktatója, szigorúan ellenőrzi a tanárok munkáját és a tanulók tanulmányi előmenetelét. 

6. Számos minőségbiztosítási tanúsítvány bizonyítja, hogy az olasz nyelvoktatás egyfajta "mintaintézménye" 1990 óta:

- a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola (1993 óta folyamatosan)

- engedélyezett felnőttképzési intézmény (E-000417/2014)

7. Ingyenes korrepetálás, felzárkóztatás: ha lemaradok a tananyaggal, vagy nem tudok valamiért órára jönni minden héten lehetőségem van korrepetálásra.

8. Ingyenes olasz klubprogramok, széles választékú, videotéka és dvdtéka állnak beiratkozott hallgatók rendelkezésére: a beiratkozott hallgatók részt vehetnek olyan, órák utáni különböző programokon, mint például mozi-est, főzőtanfolyam, olasz táncos estek és spaghettata-k („tésztapartyk”). 

9. Az Iskola a Belvárosban, a Westend bevásárlóközpont Váci úti bejáratával szemben (Nyugati téri metrómegálló), egy szépen felújított, légkondicionált, akadálymentesített, barátságos, funkcionális, modern környezetben található, kiváló infrastruktúrával: internet sarok, olasz újságok, könyvtár.

10. Barátságos ügyintézés és rugalmasság, tandíjfizetés akár két részletben is.

Abszolút kezdő tanfolyamaink részletes beosztását itt találod.

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040