Studio Italia Olasz Nyelviskola

Buongiorno! Parli italiano?

Ha még nem beszélsz olaszul, de mindig is szerettél volna megtanulni, akkor jó helyen jársz, hisz szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy az ország legjobb olasz nyelviskoláját találtad meg. Magasan képzett, az olasz nyelv és kultúra iránt rajongó nyelvtanárainkra rábízhatod magad! Az olasz nyelvtanulás nálunk igazi élmény, mert olasz nyelvtanfolyamainkkal egy olaszul beszélő, érző és lélegző közösségbe is felvételt nyersz.

Válaszd ki a tudásszintednek megfelelő olasz tanfolyamot és meglásd, az autentikus olasz közegben nemcsak a nyelvet fogod elsajátítani észrevétlenül, hanem azt a mediterrán életérzést is, amiért annyira imádjuk az olaszokat és az olasz kultúrát.

Olasz nyelvtanulás könnyedén

Nyelviskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a beszédcentrikus oktatásra, ezért olasz nyelvtanfolyamainkat átlagosan 10, maximum 12 fős csoportlétszámmal indítjuk. A nyelv gyakorlására korrepetálást, tutor szolgálatot is igénybe vehetsz, emellett országismereti előadásokat, filmvetítéseket is szervezünk, médiatárunkból pedig ingyenesen kölcsönözhetsz olasz nyelvű filmeket.

Milyen olasz nyelvtanfolyam közül lehet választani?

A hagyományos csoportos olasz nyelvtanfolyamok mellett egyéni és cégekhez kihelyezett, vállalati olasz tanfolyam lehetőségek közül választhatsz félintenzív és intenzív bontásban. Ha szívesen beiratkoznál, de nem tudod, milyen szinten vagy és milyen olasz nyelvtanfolyamot válassz, díjmentes szintfelmérést és képzési tanácsadást is igénybe vehetsz. Kattints tovább!

Olasz nyelvtanfolyam: ha nyelvvizsga kell

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy milyen gyorsan lehet alap-, és középfokú nyelvvizsgához jutni. Nos, ez egyéntől, a meglévő idegennyelv-ismerettől és persze, a belefektetett energiától is függ. De elmondhatjuk, hogy olaszul megtanulni, és az alapfokú nyelvvizsgára felkészülni inkább könnyű, mint nehéz (más népszerű nyelvekkel összehasonlítva). Attól függően, hogy milyen intenzitású olasz tanfolyamot választasz, az alapfokú nyelvvizsgára fél-1 év alatt lehet felkészülni, a középfokú nyelvvizsgához pedig minimum 1,5-2 évnyi intenzív olasz nyelvtanulás szükséges.

Miért érdemes a Studio Italiánál olaszul tanulni?

  • Nálunk csak olasz nyelvoktatás zajlik méghozzá profi, a magasabb nyelvi szinteken olasz anyanyelvű tanárokkal.
  • 16 általános nyelvi szintű olasz tanfolyamot indítunk, így gyorsabb haladás esetén akár a tanfolyam ideje alatt is előreléphetsz egy szinttel.
  • Mi a tanárok munkáját is ellenőrizzük! A szakmai lektorálást alapító-igazgatónk végzi, aki 1975 óta az ELTE BTK Olasz Nyelvi és Irodalmi Tanszékének tanárképzésért felelős oktatója.
  • Külföldi olasz nyelvtanfolyamot is szervezünk, amelyre hallgatóink kedvezménnyel jelentkezhetnek.

Gyere, tanulj olaszul és legyél te is "olaszos"!

Ha jártál már Olaszországban vagy vannak olasz ismerőseid, akkor tudod, mit jelent olasznak lenni. Márpedig, aki belekezd az olasz nyelvtanulásba, az előbb-utóbb maga is „olaszos” lesz, átveszi a derűs életszemléletet, elkezd olaszul főzni, enni, gondolkodni. Az olaszosok klubja folyamatos felvételt hirdet, szeretettel várjuk az új tagjelölteket a STUDIO ITALIA Olasz Nyelviskolában!

Studio Italia Kvíz

Miért érdemes a STUDIO ITALIA Olasz Nyelviskolát választanom? A megkérdezett hallgatóink által választott 10 leggyakoribb indok sorrendben!

tovább »

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040